Jacomien Nijhof wordt manager Video bij KRO-NCRV

Jacomien Nijhof wordt per 15 april manager Video bij KRO-NCRV. Jacomien is op dit moment nog werkzaam als Head of Originals NL bij Amazon Prime. Eerder was Jacomien ruim 20 jaar werkzaam bij de EO waar ze meerdere leidinggevende functies op het gebied van programma-ontwikkeling heeft ingevuld. KRO-NCRV mediadirecteur Sandra Hilster is blij met haar komst:
 
“Jacomien heeft een ruime staat van dienst als het gaat om het ontwikkelen van lineaire en non-lineaire content en het aansturen van redactieteams. Ze heeft een groot hart voor de publieke omroep en onderschrijft de rol die KRO-NCRV speelt als maatschappelijke mediaorganisatie in ons land. Ik zie er naar uit om samen met haar aansprekende en maatschappelijk-relevante programma’s te ontwikkelen voor tv en online platforms.”
 
‘De ambitie die KRO-NCRV heeft om een maatschappelijk betrokken organisatie te zijn die mensen met elkaar wil verbinden, past bij mij’, licht Jacomien toe over haar overstap naar KRO-NCRV. ‘Al bijna 100 jaar maakt de omroep content die ertoe doet, mensen raakt en inspireert. Wat me heel erg aanspreekt is dat KRO-NCRV hierin vooruit wil kijken. Wat we nú doen, maakt de wereld van morgen. Hoe mooi is het, om met m’n nieuwe collega’s aan de slag te mogen gaan en verhalen te vertellen waardoor mensen misschien een andere, hoopvollere blik op die wereld krijgen?’.

2 Comments

  1. En weer een baasje er bij met een veel te hoog salaris. Er is helemaal geen directeur video nodig bij KRO-NCRV als er al een directeur video bij de NPO is.

  2. Zo is dat Michel, het stikt in Nederland van de gecreëerde baantjes die totaal overbodig zijn. Als je die allemaal opheft draait alles gewoon door.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*