Jaap Jongbloed start gezondheidspodcast

Wat is er nodig voor een gezond en gelukkig lang leven? In de nieuwe podcast Jong Bloed gaan presentator Jaap Jongbloed en gezondheidsjournalist Wies Verbeek op onderzoek uit. Het wordt een hoogstpersoonlijke ontdekkingsreis van twee nieuwsgierige leken, op zoek naar de zin en onzin van allerlei onderzoeken, rages en adviezen. Jong Bloed is vanaf donderdag 7 mei te beluisteren via Radio1.nl/podcasts en populaire podcast-apps als Apple Podcasts en Spotify.

Jaap en Wies gaan samen op avontuur in de wondere wereld van onder andere fitness, voeding, mentale gezondheid en anti-aging. Want wat doet de wetenschap bijvoorbeeld om veroudering af te remmen? En bestaan er handige tips over beweging, voeding en slapen?

In elke aflevering komen verschillende vaste rubrieken aan bod: de wetenschap, het nieuws en een luisteraarsvraag. Ook vertelt een bekende Nederlander wat zijn/haar gewoontes zijn. Wat doen zij om gezond te blijven en er goed uit te zien op fysiek en mentaal gebied? In de eerste aflevering vertelt Humberto Tan wat hij doet om fit te blijven én krijgen we het antwoord op de vraag: hoe worden we gezond 115 jaar?
Jong Bloed, vanaf donderdag 7 mei tweewekelijks een nieuwe aflevering bij AVROTROS op Radio1.nl/podcasts

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*