Ivo de Wijs en Klaas Nuninga te gast op De Perstribune

Komende zondag vanaf 12.00 uur zijn tekstschrijver/presentator Ivo de Wijs en oud-voetballer Klaas Nuninga te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX op NPO Radio 1.

Ivo de Wijs, de gast van het eerste uur, is bekend als tekst- en liedjesschrijver, cabaretier, programmamaker, presentator en nog veel meer. Voor zijn veelzijdige werk ontving hij onder meer een Gouden Harp, Edison, Zilveren Reissmicrofoon en een Zilveren Griffel. Nu is hij bezig met een boek over zijn “leermeester” Drs. P.

Klaas Nuninga, de sportgast in het tweede uur, speelde net als Jan Mulder en Arie Haan ooit voor WVV uit Winschoten. In de jaren zestig verhuisde Nuninga voor een recordbedrag naar Ajax waar hij de opkomst van Cruijff en Michels meemaakte. Na zijn topsportcarrière was Nuninga nog een tijd bestuurder bij Ajax. Tegenwoordig legt de inmiddels 77-jarige Nuninga zich vooral toe op golfen.

Verder blikt mediaverslaggever Ron Vergouwen vooruit op het nieuwe tv-seizoen en in de zomerserie over beroepen achter de schermen van de media staan dit keer Berto Oude Veldhuis en Wouter Visser centraal. Zij worden beschouwd als de beste ‘grippers’ van Nederland en kregen daarvoor deze week een Media Diamant uitgereikt.

De Perstribune wordt zondag 26 augustus gepresenteerd door Govert van Brakel.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*