ITV Studios Netherlands benoemt Hanan Farahi tot Manager Development & Sales

ITV Studios Netherlands benoemt Hanan Farahi per 1 juli tot Manager Development & Sales. De afgelopen drie jaar vervulde Hanan de functie van Creative bij ITV Studios Netherlands. In haar nieuwe rol is Hanan verantwoordelijk voor de aansturing van het Development & Sales team, de ontwikkeling van nieuwe ideeën, de doorontwikkeling van internationale ITV formats en de acquisitie van internationale 3rd party formats. Zij werkt nauw samen met en rapporteert direct aan Creative Director Remco Lentjes. 

Hanan Farahi: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt bij ITV Studios Netherlands en veel kansen gekregen om mij persoonlijk te ontwikkelen en mijn kennis te verbreden. Ik verheug me er enorm op om in mijn nieuwe rol samen met mijn creatieve en gedreven collega’s nieuwe formats te ontwikkelen of internationale successen door te ontwikkelen voor de Nederlandse markt én daarbuiten!”

Remco Lentjes: “Wij zijn erg blij dat Hanan deze promotie heeft geaccepteerd. Ze heeft zich de afgelopen drie jaar bewezen als een enorm talent. Met haar kennis van zowel de Nederlandse als internationale markt zal zij – samen met ons team – een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere verdieping en verbreding van onze bestaande en nieuwe kring van opdrachtgevers, lokaal en internationaal. Hanan begrijpt de behoeften van de kijkers en opdrachtgevers als geen ander en is daarnaast een echte teamspeler.” 

Over ITV Studios Netherlands

Binnen ITV Studios Netherlands zetten we ons elke dag in om miljoenen mensen te kunnen verrassen, verbazen, ontroeren, inspireren met de content en programma’s die we ontwikkelen en produceren. Krachtige storytelling, hoge kwaliteit creatieve concepten en programma’s vormen hiervoor de basis. Tot ons brede scala aan succesvolle programma’s behoren onder meer Zing!, Het Perfecte Plaatje, Married at First Sight, Love Island, Ik Hou Van Holland, Klein Maar Fijn, Twin Love en Beat The Champions. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*