Irene Moors presenteert avondmagazine Doorbakken bij MAX

Deze winter presenteert Irene Moors het nieuwe programma DoorbakkenDoorbakken is het nieuwe avondmagazine van MAX op NPO 1 dat vanaf woensdag 25 december wekelijks ingaat op het centrale thema en de gebeurtenissen in Heel Holland Bakt.

Presentator Irene Moors treedt met Doorbakken ook buiten de bakwereld. Ze voert gesprekken met gasten op diverse bijzondere locaties. Dit wordt afgewisseld met reportages waarin Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven dieper ingaan op Heel Holland Bakt-thema’s, ingrediënten en tradities.

Irene Moors: “Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan. Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, één van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!“Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf zondag 15 december te zien bij MAX op NPO 1. Ook dit jaar halen tien amateurbakkers alles uit de kast voor de titel Beste Thuisbakker van Nederland.

Doorbakken
Vanaf 25 december op NPO 1
www.maxvandaag.nl

7 Comments

  1. Ik word een beetje moe van metaprogramma’s. Uitzendingen die gaan over eerdere, verwante uitzendingen. Lekker herkauwen op wat we al gezien hebben totdat alle smaak, kleur en geur er af is. Oeverloos voor, tijdens en na lullen om vooral de eigen ijdelheid, (quasi)deskundigheid en waanwijsheid te etaleren. In sport gebeurt dit al jaren, maar het lijkt erop dat deze gewoonte na alle genres overslaat. Een soort massa/multimediale masturbatieshow. Voor mij hoeft het niet, maar ik kan natuurlijk de knop omdraaien of door zappen, maar …

  2. Zouden ze bij MAX nog wat anders kunnen verzinnen dan bakprogramma’s, die ik zelfs op de Thema kanalen tegenkom.
    Heel NL Bakt, Greatest British Bake off, en nu weer dit.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*