Interactieve e-learningservice Noggin lanceert op Apple TV in meer dan 20 talen

Noggin, het best beoordeelde interactieve elearningdienst voor kleuters van Nick Jr., is nu beschikbaar in Apple TV.

Nieuwe Noggin-gebruikers ontvangen een gratis proefperiode van 7 dagen voor de service via Apple TV-kanalen.

Noggin-abonnees kunnen Nick Jr.-content downloaden van favoriete formats zoals PAW Patrol, Dora the Explorer, Shimmer and Shine, Blaze and the Monster Machines, The Wonder Pets.  Via Family Sharing kunnen maximaal zes gezinsleden abonnementen op Apple TV-kanalen delen met alleen hun Apple ID en wachtwoord.

“Het aanbieden van onze iconische contentformats voor kinderen aan Apple TV-abonnees in meer dan 25 regio’s is een belangrijke stap in de groei van onze internationale premium streaming-strategie”, zegt David Lynn, President & CEO van ViacomCBS Networks International. “Met de lancering van Noggin op Apple TV-kanalen, zijn we verheugd om nog meer kinderen en gezinnen te bereiken op een platform dat ze al gebruiken.”

Noggin biedt educatieve inhoud voor kleuters met vertrouwde Nick Jr.-personages die kinderen kennen ontwikkeld door curriculumexperts.

Noggin werd in 2015 in de Verenigde Staten gelanceerd en staat al langere tijd bovenaan de Amerikaanse hitlijsten in de categorieën Familie en Kinderen.

De Apple TV-app brengt alle manieren om shows en films te bekijken samen in één app en is beschikbaar op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, geselecteerde Samsung- en LG smart-tv’s en Roku- en Amazon Fire TV-apparaten. De Apple TV-app biedt ook films en tv-programma’s die je kunt kopen of huren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*