Ink Master: onderlinge strijd krijgt een bittere smaak

In de vijfde aflevering van Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars loopt de spanning tussen de duo’s hoog op.

Deze week krijgen ze de opdracht “kleur” voor hun kiezen waarbij de duo’s moeten laten zien dat ze in staat zijn om de favoriete superheld van hun canvas tot leven te brengen. Extra lastigheid: het inkleuren vraagt niet alleen van de artiesten een enorm strakke hand, het vraagt ook het uiterste van de canvassen. Op die pijn is niet iedereen voorbereid.

Alsof dit nog niet voldoende is begint de saamhorigheid onder de kandidaten ook de eerste scheuren te vertonen. Wordt er openlijk betwist wie eigenlijk wel er eigenlijk niet in de wedstrijd thuishoort, verloopt de samenwerking tussen de duo’s ook niet even soepel en stoken Johnny en Cordell het vuurtje nog ens extra op.

Kijk de nieuwe aflevering van de spannende eliminatieshow Ink master: Meesters van de lage landen – Shop Wars maandagavond om 21.30 uur.
Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars staat garant voor heftige eliminaties, het testen van de creativiteit van de deelnemers en verbluffende tattoo ontwerpen. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis Weening. Hij wordt bijgestaan door gerenommeerde juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones. Zij kijken streng – doch rechtvaardig – naar de skills van de shop vertegenwoordigers: creativiteit, techniek én doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. De duo’s worden tot het uiterste getest om te bepalen of zij alles in huis hebben om de felbegeerde titel: Meesters van de Lage Landen op hun naam te schrijven en uiteindelijk naar huis te gaan met 25.000 euro
Meer weten over de jury en de kandidaten? Check dan ons YouTube kanaal Spike Nederland en via de andere social media kanalen van Spike om de deelnemers beter te leren kennen. 

Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars elke maandag om 21.30 uur op Spike! #InkMasterLL

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*