HR Manager KRO-NCRV (32 – 36 uur)

KRO-NCRV is een publieke omroep die een grote maatschappelijke rol wil spelen in het leven van veel mensen. Dat doen we door content te maken die inspireert en faciliteert. We kiezen voor een inclusieve, duurzame samenleving, waarin ruimte is voor iedereen en omgezien wordt naar de ander. Met wat minder mij en weer wat meer wij. Want ‘wij maakt het verschil’. Zo groeien we naar een maatschappelijke mediaorganisatie die de toekomst aankan. Meer informatie over KRO-NCRV vind je hier.

Wat ga je doen?
Als HR Manager bij KRO-NCRV werk je in een snel veranderende, dynamische en creatieve omgeving. Als maatschappelijke mediaorganisatie ambiëren wij meer flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Jij ontwikkelt een langere termijn HR-strategie die daarbij aansluit. Jij zorgt samen met jouw zes medewerkers dat de lijnmanagers daarbij gefaciliteerd en ondersteund worden in hun integrale HR-verantwoordelijkheid.

De vernieuwing die de organisatie doorgemaakt heeft, waarin KRO-NCRV haar identiteit aan het hernoemen en verstevigen is, resulteert ook bij HR in een verandertraject. Op strategisch niveau houden we ons bezig met verandermanagement, advies- en organisatie-cultuurvraagstukken en geven we advies over het optimaal inrichten van een organisatie. Ook zoeken we verbeterkansen om nu en in de toekomst een inclusiever personeelsbestand te realiseren en te borgen.

Bij KRO-NCRV zijn circa 450 medewerkers werkzaam, aangevuld met een wisselend aantal medewerkers in de flexibele schil. Je geeft leiding aan de HR-afdeling en bent sparringpartner voor directie en het management. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en maakt deel uit van het managementoverleg.

Wie ben jij?
Jij bent een organisatie sensitieve HR Manager met veerkracht en inlevingsvermogen. Je begrijpt de in- en externe belangen waarmee de publieke omroep te maken heeft en/of weet je deze inzichten snel eigen te maken. Als leider van de HR-afdeling sta je voor deze belangen en zoek je naar invalshoeken om te vernieuwen en te verbinden. Je bent een stevige HR-strateeg en je weet je op een positieve manier zichtbaar te maken in de organisatie. Je hebt een proactieve, oplossingsgerichte houding en weet daardoor gewenste resultaten te behalen. Je motiveert en enthousiasmeert je team met goed overleg en betrokkenheid.

Verder heb jij:

 • WO werk-en denkniveau;
 • Een opleiding op het gebied van HRM en/of Bedrijfs-/Organisatiekunde;
 • Relevante kennis van arbeidsvoorwaardelijke en wettelijke regelingen;
 • Substantiële relevante werkervaring (bijv. als HR Business Partner of HR Manager);
 • Sterke organisatiesensitiviteit;
 • Trackrecord in organisatie- en verandermanagement.

Je herkent je in de volgende eigenschappen:

 • Leiderschap: motiverende, coachende en verbindende stijl van leidinggeven;
 • In staat om op verschillende niveaus te communiceren;
 • Veerkracht;
 • Inlevingsvermogen;
 • Overtuigingskracht;
 • Resultaatgerichtheid en besluitvaardigheid;
 • Zakelijk lef;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Staat voor de menselijke maat;
 • Servicegericht, pragmatisch, hands-on.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische en inspirerende omgeving. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit omgezet worden in een contract voor onbepaalde tijd. De functie is, conform de CAO voor het Omroeppersoneel, ingedeeld in schaal K. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt max. € 6.961,63 per maand bij 36 uur per week.

Sollicitatie en informatie
KRO-NCRV laat zich bij deze procedure ondersteunen door executive searchbureau Colourful People. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Fatima Bouhriani (06 50500747). Je kunt je interesse kenbaar maken door je brief en CV te uploaden via de onderstaande ‘Solliciteer’ link. We ontvangen deze graag vóór 6 april. De eerste gespreksronde met de selectiecommissie van KRO-NCRV vindt plaats op 15 april en de tweede gespreksronde op 16 april.

Solliciteer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*