Hokjesman, Lubach, Geer&Goor blijven in ‘Ringrace’

De televisieprogrammas Geer & Goor, de Hokjesman, Zondag met Lubach, Langs de Oevers van de Yangtze en Koken met Van Boven zijn vanuit de derde voorronde direct geplaatst op de selectielijst voor de Gouden Televizierring. De organisatie spreekt van een opvallende en heel diverse Top 5 met een populair amusementsprogramma, een intelligente talkshow en prachtige reportageseries.

In twee eerdere voorrondes heeft het publiek Chantal Blijft Slapen (RTL 4), Floortje naar het Einde van de Wereld (Vara), Heel Holland Bakt (Omroep Max), Penoza (KRO-NCRV), Overspel (Vara), Divorce (RTL 4), Dokter Deen (Omroep Max), Mindf*ck (Avrotros), Moordvrouw (RTL 4), Over Mijn Lijk (BNN) al gekwalificeerd.

Wildcards
De vierde en laatste kwalificatieronde zal plaatsvinden in juli/augustus; ook de top-5 van deze voorronde wordt direct geplaatst op de selectielijst van de Ring. Het Nederlandse publiek heeft dan 20 titels gekwalificeerd, de redactie van Televizier geeft in augustus nog eens 5 wildcards weg. In totaal staan er zo 25 programma’s op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2016.

Eind augutus kan er dan begonnen worden met het stemmen voor deze lijst. Een maand later worden de genomineerden per categorie bekend. Op donderdag 13 oktober is de ontknoping in de strijd om deze prestigieuze televisieprijs. 

Bron: televizier.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*