Hilversumse filmmaker toont surrealistische VR-film

Voor het “Art in the Dark” project heeft Hilversumse filmmaker Justin Heyl de handen ineen geslagen met stichting Magdalena. Hij is aan de slag gegaan met een nieuwe productie. Momenteel is hij met een team creatievelingen druk bezig met de afronding van een surrealistische film, die vertoond zal worden in installatievorm in het oude postkantoor. De film is een eerbetoon aan de “oude meesters”, denk aan Dali en Bunuel, alleen herinterpreteerd en aangevuld met de media van nu, wat samen een surrealistische nachtmerrie zal vertellen. Een verhaal dat is vastgelegd met onder andere Virtual Reality en High End filmcamera’s, en op een unieke manier tentoongesteld zal worden tijdens het “Art in the Dark” festival op 9 en 10 december.

De film is opgenomen op enkele unieke Hilversumse locaties en bestaat uit een cast en crew die bijna volledig in Hilversum woonachtig zijn. Met een hoop professionele SFX en VFX gecombineerd met de prachtige locaties en uitzonderlijke shots brengt filmmaker Justin Heyl en zijn crew niet een film, maar een ervaring. Met dank aan het gebruik van een VR camera is het zelfs mogelijk om voor u als kijker te ervaren hoe het is om door de ogen te kijken van het Alzienend oog wat alles ziet…

Kom op 9 en 10 december naar het oude Postkantoor van de Mediastad, vanaf 20.00 en zie en ervaar deze vooruitstrevende film.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*