Het Huis van Asporaat en Kaap Holland starten Huntu Productions

image001.png

De gebroeders Jandino en Kenneth Asporaat, oprichters en eigenaren van productiehuis Het Huis van Asporaat, en producent Maarten Swart van Kaap Holland, starten samen het productielabel Huntu Productions. Huntu Productions maakt als label onderdeel uit van Kaap Holland en ontwikkelt en produceert inclusieve comedy en drama (web)series met makers van alle achtergronden voor een Nederlands publiek. Huntu Productions heeft onlangs de productie van de nieuwe speelfilm BON BINI HOLLAND 3 afgerond, in samenwerking met Kaap Holland Film, Het Huis van Asporaat en WW Entertainment. Huntu Productions ontwikkelt en produceert projecten voor meerdere zenders en platforms. 

Het Huis van Asporaat en Kaap Holland werkten eerder al samen aan Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House, grote publiekssuccessen in Nederland en het buitenland. Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House werden alle drie door het Nederlandse publiek beloond met het Gouden Kalf van het Publiek. Bon Bini: Judeska in da House was het eerste project van Huntu Productions.Huntu Productions was co-producent van Bon Bini: Judeska in da House

Huntu Productions maakt inclusieve comedy en drama (web)series voor een Nederlands publiek. We ontwikkelen en produceren projecten met makers van alle achtergronden en werken ook achter de schermen met een afspiegeling van de maatschappij. Ik kijk ernaar uit om samen met Jandino en Kenneth onze succesvolle samenwerking op deze manier voort te zetten”, aldus producent Maarten Swart. “Met Huntu Productions willen wij datgene wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken” vullen Jandino en Kenneth Asporaat Maarten hierop aan. “Wij vinden het belangrijk om te werken vanuit ons gevoel en om niet alleen kansen te zien, maar deze ook te benutten. Met deze samenwerking bouwen we aan een brug vanuit de huidige wereld naar een nieuwe wereld, waarin er voor iedereen mogelijkheden liggen.”

Over Het Huis van Asporaat

Het Huis van Asporaat is een toonaangevende producent van aansprekende online formats, films (Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House, Bon Bini Holland 3), televisieprogramma’s (De Dino ShowWat een Suikerfeest!), theaterconcepten (Caribbean Combo in Ahoy, Comedy & Concert in De Kuip, Ramadan Conference) en management van artiesten (o.a. Jandino Asporaat, Shirma Rouse, Edson da Graça). Hun programma’s vinden hun weg naar zowel theaters in binnen- en buitenland, als commerciële televisiezenders.

Over Kaap Holland

Kaap Holland is een onafhankelijke Nederlandse productiestudio en produceert films, series, webseries en podcasts. Kaap Holland bestaat uit de productiemaatschappijen en labels Kaap Holland Film, Kaap Holland Series, Wonderboys, Dead Duck Productions, Huntu Productions, Saturnino & Kongo en Wet Blanket en werkt samen met de gerenommeerde productiehuizen Big Blue en Circe Films. Kaap Holland streeft ernaar om ambitieuze en impactvolle films, series en podcasts te maken voor een breed publiek. Films en series die Kaap Holland (co-)produceerde of in (pre-)productie heeft zijn Bon Bini Holland 3, Zee van Tijd, Dunkirk, Random Shit, Bon Bini: Judeska in da House, Ron Goossens, Low-Budget Stuntman, Koeriers, Krazy House, The Goldfinch en A Beautiful Imperfection.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*