Herbert Codée van EO naar NPO

Na 11 jaar stapt hij vanaf begin volgend jaar over naar de NPO, waar hij aan de slag gaat als Programmacoördinator Online.

Herbert Codée: ‘Het is tijd om afscheid te nemen. Elf jaar heb ik voor de EO gewerkt. Een bijzonder fijne tijd. Ik heb kunnen pionieren op podcast gebied en innoveren met VR voor The Passion. Daarnaast aan vele andere radio en online projecten meegewerkt, zowel aan de concept als uitvoerende kant. Maar ook mocht ik drie maanden ouderschapsverlof opnemen. Geweldige jaren met fijne collega’s die ik ga missen. Er breekt een nieuw hoofdstuk aan. Per 6 januari a.s. ga ik aan de slag als Programmacoördinator Online bij de NPO. In de nieuwe functie ga ik de podcast/video ambities voor de diverse zenders, samen met de omroepen, verder vormgeven. Heel veel zin in deze nieuwe stap.’

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Podpraat #138 - wat moet er in Nederland gebeuren? - Podpraat
  2. Podpraat #138 - wat moet er in Nederland gebeuren? - Marco Raaphorst

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*