Henkjan Smits met De Smits Show op NPO Radio 5

Terwijl Ron’s RadioShow-presentator Ron Brandsteder in april een paar weken vrij neemt, vervangt zijn MAX-collega Henkjan Smits hem in deze periode. Op zaterdag 2, 9, 16 en 23 april presenteert hij een nieuw programma, vanaf 12.00 uur op NPO Radio 5: De Smits Show.

Henkjan is de eerste vier zaterdagen van april in het programma te horen met de beste en mooiste muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Om het lunchprogramma voor iedereen zo smakelijk mogelijk te maken, neemt Henkjan een zoet liedje en een hartige plaat mee. Net als Ron Brandsteder speelt Henkjan met de luisteraars verder De Cover Quiz, waarin herkomst en hertalingen van legendarische platen centraal staan. Een gloednieuwe quiz (met een knipoog naar Ron Brandsteder) is: De Showbizz Quiz, omdat Ron er toch niet is. Hierin wordt de kennis over de “glitter & glamour” en de “rich & famous” van vroeger en nu getest.

Henkjan Smits: “Ontzettend leuk dat ik de stoel van Ron Brandsteder voor een paar weken warm mag houden! Met De Smits Show krijg ik de kans om de luisteraars een muzikale lunch te serveren en daarnaast ook nog leuke spelletjes met ze te spelen.”

Henkjan blijft in april ook gewoon zijn dagelijkse programma Tijd voor MAX Radio presenteren, met afwisselend Elles de Bruin of Margreet Reijntjes. Vanaf zaterdag 30 april keert Ron Brandsteder terug met Ron’s RadioShow.

Over De Smits Show
De Smits Show is op de zaterdagen 2, 9, 16 en 23 april te beluisteren, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5, via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

MAX: De Smits Show
Zaterdag 2, 9, 16 en 23 april 2016
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Henkjan Smits

http://www.omroepmax.nl/ronsradioshow
http://www.maxvandaag.nl/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*