Henk van Steeg nieuwe EO-presentator Langs de Lijn En Omstreken

Vanaf dinsdag 4 september is Henk van Steeg te horen als nieuwe presentator van het EO/NOS-programma ‘Langs de Lijn En Omstreken’ op NPO Radio 1. Samen met NOS-collega Robbert Meeder vormt Van Steeg het vaste duo dat het avondprogramma presenteert.

Voor Henk is avondradio vertrouwd gebied, al sinds 2007 is hij te horen in de avond van NPO Radio 2. Sinds 2016 presenteert hij op deze zender elke zondagavond ‘Thank God It’s Sunday.’ Daarnaast was hij op televisie te zien als presentator in de programma’s ‘Geloof en een Hoop Liefde’ en ‘Van Harte’.

Van Steeg is verguld met deze nieuwe uitdaging op NPO Radio 1: “Het is iets nieuws en toch iets dat vertrouwd voor me is. Ik vind het heerlijk om weer dagelijks radio te gaan maken op een zender die er iedere dag toe doet. Samen met de ervaren en gevatte Robbert op zoek naar persoonlijke verhalen achter het nieuws en sport en dat op het mooiste tijdstip van de radio, de avond!”

Eindredacteur Jan Pieter Kos van ‘Langs de Lijn en Omstreken’ is blij met de komst van Van Steeg: “Henk is een ervaren radiomaker die zowel een warme als scherpe toon aan kan slaan – eigenschappen die in ons programma uitermate goed passen. Wij hebben er daarom alle vertrouwen dat Henk met al zijn ervaring en kwaliteiten Langs de Lijn en Omstreken nóg beter kan maken.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*