Hello Goodbye komt terug met Joris Linsen én Yvon Jaspers

Hello Goodbye komt weer terug bij de NCRV en wel met de bedenker en presentator van het eerste uur: Joris Linsen. Hij wordt in het nieuwe seizoen echter bijgestaan door een duo-presentator: Yvon Jaspers. Het programma zal in het najaar van 2015 te zien zijn. Dit werd 25 november bekendgemaakt op de perspresentatie van KRO-NCRV.

“Om Huub van der Lubbe van De Dijk te citeren: ‘Een man weet pas wat hij mist, als ze er niet is’” zegt Linsen over de terugkeer van het programma. De reden om te stoppen was vooral de workload, met een tweede presentator is dat probleem de wereld uit.

“Ik vond het te zwaar om het alleen te trekken. Delen is de perfecte oplossing”, vertelt hij na afloop van de perspresentatie. “Van de KRO is Yvon degene die met de mensen praat, bij de NCRV ben ik dat. Het is het ultieme fusieprogramma.”

“We hebben al een dag geoefend, ik vond het ontzettend leuk”, vertelt Jaspers ten overstaan van de aanwezige pers. “Ik ga niet proberen hem na te doen. We hebben samen gekeken naar hoe het nóg beter kan.”

Daar voegt Linsen na afloop aan toe: “De kracht van het programma is de spontaniteit. Er zijn geen regels en daar moeten we niet aan tornen.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*