Hélène Hendriks en Sam Hagens presenteren HLF8

Op maandag 2 januari keert HLF8 terug op SBS6 metHélène Hendriks en Sam Hagens. Het duo neemt afwisselend de presentatie van het programma voor hun rekening. Sam is op woensdag 4 januari voor het eerst als host aan de talkshowtafel te zien. 

Naast presentator van HLF8 blijft Sam werkzaam als politiek verslaggever voor Hart van Nederland, waar hij de afgelopen twee jaar hoge ogen wist te gooien. Mede hierdoor was hij al een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma’s en schoof ook regelmatig aan bij HLF8

“Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar en kijk er enorm naar uit om HLF8 te mogen presenteren. Het team en de studio van HLF8 zijn mij niet onbekend, maar spannend vind ik het wel. Ik neem mijn kennis van en interesse in politiek mee, maar uiteraard komen ook de andere onderwerpen bij mij aan tafel aan bod”, reageert Sam Hagens.  

“Ook in het nieuwe jaar is HLF8 een belangrijke waarde in onze programmering”, licht Directeur Televisie Marco Louwerens toe. “We zijn enorm blij dat Hélène als presentatrice aanblijft en we versterking hebben gevonden in de persoon van Sam. Het team van HLF8 heeft de afgelopen periode hard gewerkt om het format verder te ontwikkelen en met deze twee gezichten aan de kop van de tafel zien we het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet.” 

HLF8 wordt geproduceerd door TVBV, onderdeel van Banijay Benelux.  

Uitzending: tot en met vrijdag 23 december 2022 en vanaf 2 januari 2023 iedere werkdag om 19.30 uur op SBS6 en KIJK.nl. 

3 Comments

  1. Een talkshow uit de grote talkshowfabriek. Mooie belofte vooraf onder het mom ‘we gaan het allemaal anders doen’. Niet dus, er is geen verschil tussen HLF8 en Khalid & Sophie, Op1 en Beau/Jinek. Same shit, everyday. Zelfde gasten en items. Daar gaan deze schapen van de redactie echt niets in veranderen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*