Harry Vermeegen op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 24 april programmamaker Harry Vermeegen en oud-voetballer Sjaak Roggeveen.
 

Harry Vermeegen gaat tegenwoordig door het leven als ‘voetbalorakel’. In de jaren ‘80 begon hij met Henk Spaan het satirische programma Pisa, dat later Verona heette. Momenteel maakt Harry filmpjes voor de site voetbalflitsen.nl en komt hij met een nieuwe EK-single.

In het tweede uur is Sjaak Roggeveen te gast. Sjaak beleefde zijn glorietijd in de jaren ‘60 als spits bij de Haagse voetbalclub Holland Sport. Hij speelde uiteindelijk drie interlands. Behalve voor Holland Sport speelde Roggeveen ook voor de voetbalclubs DHC, Excelsior en FC Den Haag.

Vliegende keep Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-voetballer Pascal Bosschaart. Hij gaat met hem terug naar de bekerfinale van 2003 toen Pascal met FC Utrecht met 4-1 won van Feyenoord, de club waar hij later voor ging spelen. In de rubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek. Thema deze week: de voice over.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*