Harry de Winter op De Perstribune van MAX

TV-producent en programmamaker Harry de Winter en atlete Jessica Schilder zijn zondag te gast in de Perstribune van MAX. Het media- en sportprogramma, gepresenteerd door Margreet Reijntjes, is zondag 18 september tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op NPO Radio 1.


Harry de Winter, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is één van de grote namen uit de Nederlandse televisiegeschiedenis. Met zijn productiemaatschappij IDTV was hij verantwoordelijk voor tv-hits als LingoBoggle en Oud Geld. Ook is hij bekend als presentator van het muziekprogramma Wintertijd. De Winter maakte eerder dit jaar bekend dat hij ongeneeslijk ziek is. De afgelopen tijd wijdt De Winter zich aan beeldende kunst; komende weken is een expositie van zijn hand te zien in Amsterdam en Rotterdam.

Jessica Schilder, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is bezig aan een topjaar. De kogelstootster greep deze zomer met overmacht de Europese titel. Dat deed ze door als eerste Nederlandse vrouw ooit de kogel verder te stoten dan twintig meter. Bij het WK en het WK Indoor pakte de nu 23-jarige Schilder een bronzen medaille. Ze werd daarmee de eerste Nederlandse atlete die op het onderdeel kogelstoten een WK-medaille won.

Mediadeskundige Ron Vergouwen gaat in zijn archief op zoek naar passende en verrassende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor de meest opvallende radio- en tv-fragmenten van afgelopen week.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*