Hans Schiffers naar NPO Radio 5

Radio-dj Hans Schiffers stapt aan het begin van het nieuwe jaar over naar NPO Radio 5. Vanaf dinsdag 2 januari presenteert Schiffers iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor AVROTROS het langstlopende radioprogramma ter wereld, Arbeidsvitaminen. Schiffers, nu nog op zaterdag en zondag te horen op NPO Radio 2, neemt het populaire dagelijkse programma over van collega-dj Jan Steeman.

Hans Schiffers: “Op Radio 2 heb ik sinds 1997 de meest uiteenlopende programma’s mogen presenteren. De laatste jaren met veel plezier in het weekend. Op Radio 5 ligt nog een mooie toekomst voor me. Ik ga me er zeker thuis voelen.”

Jurre Bosman, Zendermanager NPO Radio 2 en NPO Radio 5: “Na twintig jaar nemen we op Radio 2 afscheid van Hans, maar het goede nieuws is dat we hem weer dagelijks radio gaan horen maken op Radio 5. Hans is de aangewezen radiomaker om Jan Steeman op te volgen. Met zijn vertrouwde stem kan hij op NPO Radio 5 precies de juiste sfeer neerzetten die de Arbeidsvitaminen zo uniek maakt.” 

Schiffers presenteerde van 1992 tot 1997 ook het programma Arbeidsvitaminen, toen nog op NPO 3FM. In 2015 werd Arbeidsvitaminen uitgeroepen tot meest gewaardeerde publieke radioprogramma. Meer informatie over het afscheid van de huidige dj Jan Steeman en de invulling van de programma’s die Hans Schiffers op NPO Radio 2 achterlaat, volgen op een later moment. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*