Hans Laroes vindt huidige talkshows niet goed genoeg

Hans Laroes, oud-hoofdredacteur van het NOS Journaal, vindt de talkshows op tv op dit moment niet goed genoeg. Hij is vooral kritisch op Op1, dat een belangrijke rol krijgt tijdens de komende verkiezingscampagne.

“In zijn algemeenheid vind ik dat talkshows te veel kiezen voor ophef en gedoe.” Dat zei Laroes zondag op De Perstribune van MAX.

Bron: NPO Radio 1

4 Comments

  1. de Heer Laroes heeft helemaal gelijk. Het gaat be Op1 en Nieuwsuur vooral om stemming makerij en niet om onafhankelijke journalistiek.

  2. Er valt zeker genoeg aan te merken op sommige duo’s (of een daarvan) bij OP1 maar de slechtste talkshow op televisie op dit moment is toch echt met stip M met Margriet van der Linden.

  3. Petje af voor de kijkers die elke avond van talkshow naar talkshow zappen. Ooit komt het besef bij die mensen dat je écht niets mist. Geniet lekker van een film of dramaserie. Het slaapt zoveel beter.

  4. Corona, Corona, soms Covid-19, ter afwisseling iets over vaccins, of protesten tegen Corona maatregelen, en dan ter afsluiting nog een leuk onderwerpje om niet alleen vervelend nieuws te brengen. Zie hier de agenda van elke talkshow. Of nieuwsprogramma.
    Zitten ze er eens lekker in, dan wordt het afgebroken voor sport of een muziekje.
    André heeft gelijk.
    En er zit echt veel te veel sport in de NOS nieuwsprogramma’s. Zelfs toen er geen sportwedstrijden waren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*