Hans Dorrestijn maakt kerstpodcast over Bach voor Omroep MAX

Vanaf donderdag 16 december is Hans Dorrestijn te horen in de gloednieuwe MAX/NPO Radio 4-podcast Kerst met Dorrestijn – met Bach onder de Boom. Samen met programmamaker Annette Bakker neemt Dorrestijn het Weihnachtsoratorium van Bach onder de loep. Er is alleen één probleem: Hans weet eigenlijk helemaal niet zoveel van Bach. Gelukkig schuift zijn goede, maar ook eenzame vriend, Bachkenner én dichter Rob Schouten aan. De achtdelige podcast is te beluisteren op MAXVandaag.nl/podcast, NPO Luister, Apple Podcasts, Spotify. En voor wie er geen genoeg van kan krijgen is er ook een gezellige playlist met alle muziek uit de serie.

Het komt er weer aan: kerst, de tijd dat zelfs Hans Dorrestijn het leven nog vreselijker vindt dan normaal. Maar, dit jaar wordt alles anders. Deze kerst maakt Dorrestijn een podcast samen met Rob Schouten. De podcast stort zich op het Weihnachtsoratorium van Bach. En dat niet alleen, de heren grijpen deze gelegenheid aan om ook over zichzelf te praten. En ook andere componisten passeren de revue.

Het kerststuk van Bach is zeker niet zijn beste creatie volgens de heren, maar wel lekker kerstig. Rob en Hans gaan er dit jaar iets van proberen te maken: twee eenzame mannen en een naïeve programmamaker, met een kerstboom en onder die kerstboom ligt Bach.

Podcast: Kerst met Dorrestijn – Met Bach onder de boom
Vanaf donderdag 16 december, 8 afleveringen
MAXVandaag.nl

Te beluisteren op MAXVandaag.nl/podcast, NPO Luister, Apple Podcasts, Spotify en alle bekende streamingsdiensten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*