Han Pekel en dochter Cato-Margot in podcast over het huidige tv-landschap

In deze nieuwe serie van C&R, “2 x 2”, laten vader en dochter Han en Cato-Margo Peekel zich openhartig uit over hun visie op de huidige media.
Ze zijn als mediaondernemers ook niet te beroerd om duidelijk hun mening te geven over presentatoren en programma’s.

Bijvoorbeeld over wat absoluut van het scherm moet verdwijnen en wat beslist terug zou moeten komen.

Han en Cato-Margo spreken zich uit over hoe ze eigenlijk helemaal niet wilden samenwerken, maar dat inmiddels wel heel vruchtbaar doen.
Ze blijken ook beiden heilig te geloven in televisie waar je de tijd voor neemt.
In deze emotionele aflevering komen mooie anekdotes,  opvallende herinneringen en heftig verlies ook ter sprake.

Han Peekel is bekend geworden door Avro’s Wordt Vervolgd, maar maakt nog steeds regelmatig programma’s voor Omroep Max onder de titel TV Monument. Zijn dochten Cato Margot is een veelgevraagd stemactrice.

1 Comment

  1. Jammer dat TV-maker en icoon Han Peekel zijn licht over het wél, maar vooral ook over het wee in het tv landschap ,via ’n podcast laat schijnen. Met álle respect, maar met ’n podcast bereikt men hooguit 10.000 toevallige luisteraars . En nog ’n paar file-rijders die er en-passant op stuiten. Met 150 fanatieke volgers of Peekel-fans is het boek uit. Han heeft zo’n grote kennis van en inzicht in het media gebeuren dat het dood-en doodzonde is dat hij dit niet op zijn geliefde medium, de tv doet. Of zijn de omroepverenigingen in het algemeen en de NPO in het bijzonder bang dat er misschien iets onaardigs over hen gezegd gaat worden ???Krijgt hij het dáárom niet op de buis ??? Han Peekel is al zeker 50 jaar het instituut en geweten van Hilversum, de vakman die met ’n heldere blik en objectiviteit observeert en daarna precies zegt waar de schoen wringt !! Wie schoen past, trekke hem aan !!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*