Hajo Bruins wil Penoza spin-off

Gisteren werd de laatste aflevering van de populaire tv-serie Penoza uitgezonden. Al be­gin 2016 kon­dig­de Penoza-acteur Hajo Bruins aan dat de vijf­de reeks de laat­ste zou zijn. Dat werd een jaar la­ter ook door om­roep KRO-NCRV of­fi­ci­eel be­ves­tigd.

Volgens Bruins is met deze vijf seizoenen de koek op. “Dit sei­zoen heb­ben we het naar mijn idee nog kun­nen waar­ma­ken. Als we nu nog tien af­le­ve­rin­gen had­den wil­len ma­ken, moest het wel héél erg over een an­de­re boeg om geen slap af­trek­sel te wor­den”, aldus Bruin. Toch ziet hij mogelijkheden voor een vervolg op de Penoza-serie.

“Als er nog ooit af­le­ve­rin­gen ko­men, dan wor­den die veel meer psy­cho­lo­gisch dra­ma dan mis­daad­dra­ma”, denkt Bruins hard­op. “Dan wordt het bij­na een spin-off, zo­als je dat hebt met die ad­vo­caat van ‘Brea­king bad’: ‘Bet­ter call Saul’. Je zou je kun­nen voor­stel­len dat als ie­der­een já­ren ou­der is ge­wor­den, de ma­kers den­ken: zo, nu is er nieuw ma­te­ri­aal. Hoe zou het nu met Car­men zijn? Maar dat kan niet op kor­te ter­mijn.”

Bron: Gooi en Eemlander

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*