Guido den Aantrekker benoemd tot creative director entertainment magazines DPG Media


DPG Media heeft Guido den Aantrekker per 1 februari 2021 benoemd tot creative director entertainment magazines, voor zowel de Nederlandse als Belgische markt. De uitgever wil de positie van de magazinemerken Story, Veronica Magazine, TotaalTV en Superguide in Nederland en onder meer Dag Allemaal, Story, Primo, TeVe Blad en TV Familie in België versterken met deze benoeming.

Den Aantrekker wordt in Nederland inhoudelijk eindverantwoordelijk voor deze merken. In België wordt hij sparringpartner voor An Meskens, hoofdredacteur Showbizz en Magazines. Hij rapporteert aan Joyce Nieuwenhuijs, directeur Magazines in Nederland. Hij gaat samen met de hoofdredacteuren werken aan de verdere ontwikkeling van deze merken.

Den Aantrekker is nu hoofdredacteur van Story en blijft daar ook verantwoordelijk voor in zijn nieuwe functie.

2 Comments

 1. Dan zal deze niksnut, non-valeur en lijkenpikker van Story wel zijn ‘aangetrokken’ door DPG-directeur Philippe Remarque, voormalig hoofdredacteur van de Volkskrant. Voor De Pers Groep (DPG) is hij verantwoordelijk voor ‘de journalistieke kwaliteit en koers van de onderneming’. Kuch. Tell me if I’m wrong.

  • Voordat mensen gaan tegenwerpen, ‘Maar Luuk, onderbouw je bewering eens, anders is het ook maar een loze mening’. Wel, er zijn genoeg voorbeelden te noemen, maar laat ik een tweet van dit gevaarlijke sujet citeren van vorig jaar.

   Guido den Aantrekker @GdenAantrekker
   1 jun. 2020

   Als de politiek er niet voor zorgt dat Halsema aftreedt, ga ik daar persoonlijk voor zorgen. Enough is enough. Alle tegels die gelicht kunnen worden, zullen gelicht worden. Het 100% schijt hebben aan alles buiten haar grachtengordel – het is nu mooi geweest #promise #mediaoorlog

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*