Guidinc. lanceert Streaming Video Awards

Nieuw van het team achter de Gouden Televizier-Ring Verkiezing: de Guidinc. Streaming Video Awards! Prijzen voor de beste series en films op de streamingdiensten van Nederland. 

Op 26 november 2020 is het zover: de uitreiking van de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards! Gloednieuwe prijzen voor de beste series, films en documentaires op de streamingdiensten van Nederland. De organisatie is in handen van het team achter de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Eerder dit jaar lanceerden zij al Guidinc.nl, het grootste online platform rondom streaming video met kijktips, nieuws, reviews en meer.
Leuke categorieën
De Guidinc. Streaming Video Awards worden uitgereikt in verschillende categorieën. Prijzen zijn er natuurlijk voor de beste serie, de beste ‘original’  film en de beste documentaire, maar ook voor de favoriete streamingdienst van Nederland. Daarnaast zijn er twee categorieën voor de echte liefhebber: favoriete koppel in een film of serie en beste serie-quote aller tijden!

Stemmen vanaf 20 oktober
De Guidinc. Streaming Video Awards zijn publieksprijzen. Dat betekent: het publiek bepaalt door te stemmen. Dat kan tijdens de nominatieronde die start op 20 oktober. De stembus sluit weer op 17 november, waarna de uitreiking van de prijzen volgt op 26 november. Details over de uitreiking maken we op een later moment bekend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*