Gratis robotisering-sessie in de Switch op het Media Park

Amerikaanse  trendwatcher Scott Smith geeft op dinsdag 19 april een twee uur durende sessie over robotisering op het Media Park. 

Smith is in het land voor de Media Future Week, een pressurecooker event dat plaatsvindt op het Media Park. Tijdens de Meet the Master sessie gaat hij met media-professionals in gesprek over trends die het medialandschap van de toekomst gaan bepalen.

Scott Smith is in het land om een bijdrage te leveren aan Media Future Week. Tijdens deze pressure cooker, waar studenten en docenten van diverse media-opleidingen samenwerken aan cases van het bedrijfsleven, geeft Scott een inspirerende lezing over de opkomst van robots in ons dagelijks leven en hoe bots ingezet kunnen worden voor activerende doelen. Hilversum Media Campus en iMMovator organiseren voor zijn lezing op de Media Future Week een speciale sessie voor professionals uit de media-industrie met als thema ‘Bots Amongst Us’. In een kleinschalige setting deelt Scott verrassende voorbeelden en nieuwe praktische kennis over technologische trends en menselijk gedrag. Wat is de impact van robotisering op de journalistiek? In hoeverre gaan technologische veranderingen ons dagelijks leven veranderen? Wat zijn de voordelen, problemen en verrassingen die bots veroorzaken in onze digitale omgeving? De masterclass biedt deelnemers de unieke mogelijkheid om inspiratie op te doen en vragen te stellen aan een internationale expert.  

Over Scott Smith
Scott Smith is de oprichter van Changeist, een research-, consulting en creative groep die organisaties helpt met de toenemend complexe toekomst om te gaan. Changeist helpt bij het identificeren van relevante veranderingen en daaropvolgend bij het ontwikkelen van een strategie om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, gebruik makend van deze veranderingen. Scott heeft meer dan 20 jaar ervaring met het bijhouden van sociale, culturele, technologische en economische trends. Voordat hij Changeist oprichtte was hij director of research applications en futurist bij Social Technologies, een trend- en innovatie consultancy. Daarvoor leidde hij 10 jaar lang start-up research en consulting teams voor internationale tech research bedrijven in New York City, Washington, DC en Londen.

De masterclass zal plaatsvinden op dinsdag 19 april van 10:30 (inloop vanaf 10:00) tot 12:15 uur in de SWITCH op het Media Park. Meer informatie en (gratis) inschrijving voor de masterclass kan gratis via de website van iMMovator.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*