Graphics Operator EMG (vacature)

32-40 uur | Meercamera 

Wie kan nou zeggen dat de Ziggo Dome, indrukwekkende sportstadions, Carré en het Rijksmuseum onder zijn/haar werkplek valt? Dit is slechts een greep uit alle plekken waar jij als Graphics Operator diverse type
uitzendingen van titels, grafische vormgeving en/of augmented reality graphics mag voorzien. Ben jij een sportliefhebber, affiniteit met journalistiek én gek van bestaande vormgeving? Dan raad ik je aan om snel verder te lezen! 

New day, new project! Als enige Graphics Operator, in een crew van media professionals, heb jij de gewaardeerde taak om beelden te voorzien van extra informatie! Denk aan het in beeld brengen van een functietitel bij een gast tijdens een talkshow of de opstelling weergeven van een voetbalelftal. 

Please do not apply if you do not speak Dutch, for this position it is one of the requirements.

Bij ons geen stoffige kantoren met dagelijks hetzelfde uitzicht. Jij bent verantwoordelijk voor de vormgeving van nationale en internationale producties. Lijkt het jou leuk om in een wisselende werkomgeving mee te werken aan de tofste producties? Wij zijn op zoek naar een Graphics Operator die morgen nog meehelpt aan de Hoofdklasse hockey uitzending!

Vanuit de regiewagen of remote lever jij content aan de schakeltafel. Luisteren, informatie filteren en communiceren doe je via de intercom! Jij bent de uitverkorene om kant-en-klare vormgeving in beeld te plaatsen tijdens een (live)uitzending. Het creatieve gedeelte wordt uit handen genomen en opgepakt door onze visual studio! Jij hebt feeling met Nederlandse teksten, vormgeving en bent graag op de hoogte van sport/talkshows!

NEEM VERANTWOORDELIJKHEID, ADVISEER EN LEVER EEN BIJDRAGE IN DE PRODUCTIE!

Deze functie biedt:

 • Een maandsalaris excl. 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen (obv 40 uur), afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring;
 • Je kan per direct beginnen bij het mooiste mediabedrijf van Nederland, onderdeel van een internationale organisatie (de Euro Media Group);
 • Wij werken in een informele omgeving, een goede werksfeer staat hoog in het vaandel, vrijheid en zelfstandigheid juichen we toe;
 • Je krijgt tijd en mogelijkheden voor zelfontwikkeling #lifelonglearning;
 • Reiskostenvergoeding, 2/3 bijdrage aan de pensioenpremie, fruit en korting op sportschoolabonnement;
 • De optie om een dag mee te lopen.

ONTWIKKEL, WERK SAMEN EN BESLUIT MEE!

Deze functie laat jou:

 • (Live) uitzendingen – waaronder sportevenementen en talkshows – voorzien van titels, grafische vormgeving en/of augmented reality graphics;
 • Een vormgeving ontwikkelen of voldoen aan vormgeving die door de opdrachtgever is vastgesteld;
 • Nauw samenwerken met de schakeltechnicus, eindredacteur, regieassistent en regisseur in een regie of regiewagen;
 • Meewerken aan de mooiste producties, zoals RTL Boulevard of een WK.

KLANTGERICHTHEID, KENNIS EN EEN COMMERCIËLE MINDSET!

Deze (soft-)skills breng je mee:

 • Kennis van en ervaring met Adobe software en Adobe Photoshop in het bijzonder, Windows en Microsoft Office;
 • Basiskennis van computer hardware;
 • Een rijbewijs;
 • De mentaliteit om onregelmatig te werken;
 • Commercieel denken en klantgericht handelen.

EMG is een belangrijke speler in de markt en levert toonaangevende (inter)nationale diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Met ruim 500 collega’s wordt er iedere dag met enthousiasme gewerkt aan diverse programma’s voor verschillende Nederlandse televisiezenders én online platforms als Netflix en Discovery+. Als Graphics Operator bij EMG maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de vormgeving van toonaangevende producties!

Wil jij een bijdrage leveren aan de vormgeving van de gaafste evenementen en producties? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Vul onderstaand formulier in en voeg naast je CV ook een korte en duidelijke motivatie toe.

Interesse? Reageer nu!

Stuur ons je persoonlijke gegevens, een motivatiebrief en CV met onderstaand formulier. Voor vragen kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen: +31 35 77 33 100.