Gouden Loeki-uitreiking komt terug op tv

De Ster Gouden Loeki-uitreiking keert dit jaar terug op tv. Op woensdag 3 maart reiken we de prijs voor de mooiste, leukste en populairste commercial uit in een speciale uitzending door Omroep MAX. Het is 6 jaar geleden sinds de Gouden Loeki voor het laatst op televisie werd vergeven. Zoals elk jaar bepaalt het publiek wie er met de felbegeerde prijs naar huis gaat.

De uitreiking is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1 en zal worden gepresenteerd door Carrie ten Napel. In een sfeervolle studio worden de prijzen uitgereikt, met aandacht voor de verhalen achter de reclames en optredens van verschillende artiesten. 

BRONS, ZILVER EN GOUD
In een bijzonder programma worden maar liefst drie prijswinnaars bekendgemaakt: net als bij de vorige editie worden naast een Gouden Loeki ook een Zilveren en Bronzen versie uitgereikt. 

STEMMEN OP 10 FINALISTEN
Elk kwartaal kiest een onafhankelijk publiekspanel de tien mooiste, leukste en populairste commercials van dat kwartaal. Dat levert in totaal veertig kwartaalwinnaars op. Deze veertig commercials worden vervolgens opnieuw aan een onafhankelijk panel voorgelegd, met een top tien als resultaat.

1 Comment

  1. Jammer, kijk dan toch echt naar RAI Songfestival San Remo, voor mij jaarlijks hoogtepunt met nog een ‘echt’, live, orkest.
    Kan natuurlijk altijd nog terugkijken.
    Oproep aan de bioscopen: vroeger ging ik altijd naar de bios van film met alle leuke commercials uit de hele wereld. Is er al jaren niet meer, maar mag best (ook) terugkeren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*