Gordon wil persoonsgegevens van ‘reaguurders’ op Mediacourant

Gordon gaat een procedure starten tegen de razend populaire website Mediacourant. Hij eist onder andere de gegevens van bezoekers die haatberichten hebben achtergelaten worden.

De presentator gaf al eerder deze week aan juridische stappen te ondernemen om anonieme haatreacties op sociale media tegen te gaan. Mediacourant is met miljoenen online bezoekers per maand uitgegroeid tot een van de populairste entertainmentnieuwssites van Nederland. Net als veel andere websites maakt de site het mogelijk om reacties te geven op nieuwsartikelen. Gordon laat nu weten dat hij veel reacties volgens hem niet door de beugel kunnen.

Gordon schrijft op Instagram: “Mediacourant lokt met haar manier van berichtgeven haatdragende reacties uit en heeft daar een commercieel belang bij”

2 Comments

  1. Arme mediacourant beheerders.
    Dat we in een land leven waar iemand mag bepalen wat anderen over degene moeten denken. De volgende keer zal ik ook de IP adres willen, van mensen die hufterig met hun auto’s over de snelweg razen en anderen in levensgevaar brengen. Hetzelfde voor vunzige verhalen/beelden in de media, scheidingen, verkrachtingen, urineverhalen etc. AUB niet meer in de media…ik denk dat dat zeker invloed heeft en daarmee meer rust onder de ‘reaguurders’ geeft.
    Wat was er eerst, het kip of het ei?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*