Gordon en Debby Petter te gast in TinekeShow

Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Gordon en Debby Petter. 

Maandag komt fluitist en componist Chris Hinze langs. Schrijver Kees Ruys schreef een biografie over deze getalenteerde en controversiële musicus. Chris Hinze. Een biografie schept een kleurrijk beeld van de carrière van een Indische dirigentenzoon, die in de herfst van zijn leven nog net zo energiek en dwars is als een halve eeuw geleden.

Dinsdag komt Gordon langs. Hij worstelt al zijn hele leven lang met zijn gewicht en weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om goede eetgewoontes vol te houden. Hij hoopt hieraan bij te dragen met zijn receptenboek Ik ben niet van suiker. Blushing recepten voor een healthy way of life.

De Libelle heeft sinds oktober een nieuwe hoofdredacteur: Hilmar Mulder. Hoe vindt zij haar overstap van Elle naar Libelle? Woensdag vertelt Hilmar bij Tineke over haar nieuwe baan. 

Oud-nieuwslezeres Debby Petter is donderdag te gast. Momenteel speelt ze in haar derde solotheatervoorstelling Bed & Breakfast, die gaat over een jonge vrouw die gedwongen wordt haar baby af te staan.

Robert Neugarten is een grote fan van rocklegende David Bowie en volgt hem al veertig jaar op de voet. Hij komt vrijdag vertellen over de zojuist verschenen biografie van Bowie, geschreven door Wendy Leigh. Staan er dingen in die hij nog niet wist?

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 

MAX: TinekeShow 
Maandag 23 t/m vrijdag 27 november 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
Presentatie: Tineke de Nooij 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*