GOOISCH wordt crossmediaal CLASSY Lifestyleplatform

De media-ondernemers Peter Contant en Ivo Janssens, die in maart 2019 een samenwerking startten, gaan het platform GOOISCH… als Lifestyle uitbouwen en voortzetten onder de naam CLASSY Lifestyle gekoppeld aan het platform: www.CLASSY.nl.

Het magazine GOOISCH gaat vanaf 17 september verder als CLASSY Lifestyle. De frequentie van het kwartaalmagazine zal vanaf 2021 verhoogd worden naar minimaal 6 keer per jaar en zal regelmatig voorzien worden van een glossy geschenken- en woonbijlage. Het achterliggende jaarhebben zich een kleine honderd zakelijke partners aan het crossmediale platform van Classy Lifestyleverbonden. 

Het Classy Lifestyle platform bestaat uit hetCLASSY Lifestyle magazine, Classy Radio, CLASSY TV en CLASSY Lifestyle Online, met de daarbij behorende socials en bevat de pijlers Wonen, Beauty, Mode, Reizen, Culinair, Psyche/Persoonlijk en Lifestyle.

Contant: “In de nazomer van 2012 lanceerde ikGOOISCH…als lifestyle. Nederland was nog in de ban van de serie GOOISCHE Vrouwen bij RTL en wij speelden daar op in met de wetenschap dat elke gemeente in Nederland wel een soort goudkust had. De wereld is evenwel onderhevig aan een veranderingsslag. Niets is meer het zelfde. Daarom hebben we – nu acht jaar later – GOOISCH als Lifestyle getransformeerd naar een nieuwe, meereigentijdse, landelijke titel: CLASSY Lifestyle, met behoud van het goede uit GOOISCH en een aansprekende mix van verhalen waarin naast woorden als stijlvol, smaakvol, elegant ook het belang van een relaxt en positief innerlijk aan bod komen.”

Janssens: “We zijn momenteel met tientallen medewerkers intensief bezig om de omzetting terealiseren. Dat gaat dag en nacht door, ook in de weekenden. Het nieuwe magazine ziet er fantastisch uit. CLASSY Radio staat ook als een huis, evenals onze online CLASSY Lifestyle omgeving, met daarbij alle socials. CLASSY TV heeft, in verband met het verkrijgen van rechten, iets meer tijd nodig, maar zal de komende weken een eigen gezicht krijgen op het platform www.classy.nl. Evenementen staan in de steigers, maar gezien de coronaproblematiek gaan we daar behoedzaam mee om. Ik word heel blij van wat ik nu allemaal zie gebeuren, ook met bijna honderd partners die hierin geloven. Het gevoel hierbij is heel goed en de samenwerking met Peter is heel prettig. Ik ben blij met deze nieuwe stap.”

Contant (inhoud) en Janssens (commercie) voeren gezamenlijk de directie over CLASSY Lifestyle. Janssens blijft als founder en CEO betrokken bij FIRA Wonen. Contant blijft naast CLASSY Lifestyle ook actief als uitgever en hoofdredacteur van het succesvolle MAX Magazine.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*