Global, Netflix, Mediahuis en &C brengen content op duizenden digitale schermen

Global Media & Entertainment heeft de handen ineengeslagen met Netflix, Mediahuis en &C om het publiek realtime te voorzien van inhoudelijke content die bijdraagt aan de beleving op verschillende locaties. Zo krijg de consument op de landelijk verspreide digitale schermen van Global dagelijks mee wat er speelt in Nederland.

Met een HTLM5-integratie vertonen de digitale schermen het nieuwste op het gebied van entertainment, lifestyle en actualiteiten. Deze snelle en geautomatiseerde connectie met de redacties zorgt ervoor dat er elke dag nieuwe content te zien is. De ervaring en kennis van Global zorgt ervoor dat het infotainment op de meest relevante momenten en locaties getoond wordt, zodat dit optimaal aansluit op de behoefte van de voorbijganger.


Brayan van Bronckhorst
,(Platform 161): “Door de HTML5-advertentie te koppelen aan de door de uitgever geleverde live RSS-feed, maken we live updates van artikelen mogelijk op het DOOH-scherm. Dit betekent dat er altijd het nieuwste, meest recente artikel zichtbaar is. En als de gebruiker de website vanaf zijn eigen apparaat bezoekt, zien zij dezelfde inhoud die eerder hun interesse opwekte op het DOOH-scherm.”

Netflix inspireert met de populairste kijktips van de dag en Mediahuis Nederland het laatste nieuws van Metro, Autovisie en J/M Ouders. Ramon Mens, Tech Lead bij Mediahuis Nederland: “Het belangrijkste nieuws wordt groot getoond, met daaronder nog twee andere interessante artikelen. We zoeken altijd naar nieuwe innovaties om ons nieuws naar buiten te brengen.”

De nieuws en info op het gebied van lifestyle worden door &C ingevuld. Zoë Servaas, brand & PR marketeer bij &C: “Hierdoor vergroten wij de beleving van de bezoekers die tijdens hun bezoek aan verschillende locaties te maken krijgen met de impressies van &C. Zo bieden wij onze content laagdrempelig aan en vergroten wij onze naamsbekendheid.”

1 Comment

  1. Ziekenhuizen en huisartspraktijken zijn goede locaties om de info door te geven. Op dit moment is het een saaie bedoening op die beeldschermen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*