Giel Beelen te gast bij het gratis Radiocoach-webinar over Visual Radio

Na de Webinar Drivetime Radio in april komt Radiocoach met een nieuwe Webinar over Visual Radio. Over het ontstaan, de ontwikkeling en de toekomst van multimediaal uitzenden.

Te gast is Giel Beelen van 3FM. Giel zorgde er jaren geleden voor dat Visual Radio meer werd dan alleen beelden van de radiostudio. Na het experimenteren in de Freaknacht werd het visuele aspect van radio volwassen tijdens Serious Request. 1 van de technische pioniers hiervan is Dennis Laupman, mede eigenaar van Pluxbox, ook hij is onze gast tijdens de Webinar. Onze derde gast is Alexander Joziassen, Innovation Director bij de 538 Group. Alexander ontwikkelde de huidige manier van Visual Radio bij Radio 538, er worden nu automatisch clips gestart vanaf de dj-tafel in de studio van Radio538 en dat is uniek in de wereld. Hoe werkt dat en wat is belangrijk bij het maken van Visual Radio? Radiocoach Pierre Papa praat daar over met de gasten en aan de hand van filmpjes uit heden en verleden.

Pierre Papa: “Met het maken van gratis Webinars willen wij graag alle aspecten van ons mooie radiovak delen met iedereen die radio een warm hart toedraagt. Het Webinarteam bestaat uit jonge talentvolle professionals van de landelijke radio”.

Ook viewers kunnen vragen stellen en ervaringen met ons delen. Wanneer? Donderdag 24 september om 20.00 uur via Youtube en via de website van Radiocoach: www.radiocoach.nl, de Webinar is gratis en voor iedereen toegankelijk. Ook na afloop!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*