Giel Beelen start nieuwe interviewserie op Youtube

Giel Beelen is een nieuwe YouTube serie gestart waarin hij langer in gesprek gaat met interessante personen. Hij begint gelijk goed met ANNE.

Zij kreeg onlangs veel commentaar met haar voormalige artiestennaam Anne Frank. Haar oude tweets werden opgezocht en heel Nederland viel over haar heen. Ze besloot excuses aan te bieden gaat in gesprek met Giel. Anne vertelt over de hele situatie, haar zwangerschap, het verliezen van haar vader en het feit dat ze geen contact heeft met haar moeder.

7 Comments

 1. Giel Beelen kan ook echt helemaal niets zelf bedenken.
  Al jaren bestaan zijn radioshows uit bij elkaar geraapte onderdelen uit andere tv en radio shows. Giel werd jaren lang door de VARA te veel opgehemeld. Een totale miskoop voor Veronica. Hij moet wel andere dingen gaan doen want zijn radioshow bij Veronica gaat niet lang meer duren. Dat weet Gieltje zelf ook wel.

  • Heb ik het goed dat je een hekel hebt aan Giel Beelen? Kan hij dan nog wel iets goed doen?
   Ik heb wel bewondering voor hem door zijn onconventionele keuzes. Hij is niet bang om op zijn bek te gaan. Laat ook wel kwetsbaarheid zien, wat vaak ontbreekt bij velen. Voor mij niet the King of Radio, maar wel een interessante gast. Met zijn tv-concept voor songwriters gaf hij talent een mooi podium. De start voor o.a. Douwe Bob en Maaike Ouboter.
   De video-interviews zijn nieuw voor hem, het idee niet. Ruud de Wild heeft zijn gepodcaste halfuurtjes met BN-ers, die ik wel aardig vind. Maar dat idee zal ook niet nieuw zijn. Ben overigens geen fan van de Wild.

 2. @Theo Aan niemand een hekel maar ik vind hem te gemaakt. Er waren veel betere en populairdere dj’s bij 3FM ten tijde dat Giel daar de ochtendshow deed. Deze werden allen steeds op de achtergrond gehouden want om een of andere reden vonden de VARA en 3FM Giel het boegbeeld. Een ochtendshow vol bij elkaar geraapte items en een tv talentenjacht die goed in elkaar zat maar qua idee ook niet nieuw was. Gemaakte relletjes en daarna de vermoorde onschuld spelen. Gewoon een vervelend mannetje. Ook voor zijn collega’s. Giel dacht verkeerd ik ga lekker mee naar Radio 2. Daar werd een stokje voor gestoken. Nu bij Veronica valt hij door de mand.

 3. Is het AFGUNST, AVERSIE, AGRESSIE, AANDACHTTREKKERIJ, ARMZALIGHEID, ALLERGIE, ARGWAAN, ANAFRANIL wat ik in bovenstaande reacties lees? Jongens, meiden eventueel ook, kunnen we het een beetje inhoudelijk en betamelijk houden? Na zijn publieke pijpshow voor de KRO-radio in de jaren ’90 (met dank aan ene “Sonja”; ik was er tot mijn verbijstering oorgetuige van), heeft Giel zich ontwikkeld tot een verdienstelijke DJ en promotor van (progressieve) popmuziek en side kick van Matthijs van Nieuwkerk. Helaas zien we wel vaker dat een bestijging van een paard leidt tot het over de rug van het rijdier getild worden, maar om nou zo op hem af te geven… Reageer je eigen onbehagen even af op je bestek of servies en beperk en beheers je tot zakelijke en, als het mogelijk is, constructieve kritiek…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*