Giel Beelen introduceert eerste ochtendshow op YourSafe radio

Giel Beelen lanceert dagelijks EK-programma als eerste ochtendshow ooit op YourSafe

YourSafe introduceert tijdens het EK-voetbal haar allereerste ochtendshow op de nieuwe radiozender. Vanaf 15 juni zijn DJ’s Lars Jesse van Eijden en Thijs Zwagerman een maand lang iedere ochtend tussen 08.00 uur en 09.30 uur te horen met hun programma Het EK Sportpaleis.

Giel Beelen, Creative Director van YourSafe, is verheugd over deze primeur. “Dit is een grote stap voor ons, passend binnen de groei van YourSafe. Vanaf september zullen we meer dagelijkse programma’s aanbieden, maar dat we nu al met onze ochtendshow kunnen komen, maakt ons erg trots. Iedereen weet hoezeer het EK leeft en we zijn blij dat we daar met Het EK Sportpaleis bovenop kunnen zitten.”

Voor de eerste ochtendshow koos Beelen voor DJ’s die al vertrouwd zijn met de zender. “In de korte tijd dat Lars Jesse en Thijs bij ons radio maken, hebben zij bewezen een sterk sportprogramma neer te kunnen zetten. Met hun talent, voetbalkennis en humor hebben we alle vertrouwen in dat zij ook van Het EK Sportpaleis een succes zullen maken.”

Lars Jesse en Thijs kijken uit naar hun eerste ochtendshow. “Dat wij de eer krijgen de eerste dagelijkse show neer te gaan zetten, is gewoon ontzettend vet” zegt Lars Jesse. Thijs voegt toe: “We hebben er heel veel zin in om ons een maand lang volledig op het EK te storten en hieromheen het beste radioprogramma te maken. We zijn Giel en YourSafe dankbaar voor het vertrouwen.”

Tijdens Het EK Sportpaleis zullen ook onder anderen Freek Jansen (VI), Marciano Vink (ESPN), Maarten de Fockert (Cor Potcast), Sam Planting (ESPN/VI), Willem Vissers (de Volkskrant) en Michiel Kramer (RKC Waalwijk) te gast zijn.

Het EK Sportpaleis is tussen 15 juni en 14 juli dagelijks tussen 08.00 uur en 09.30 uur te horen op YourSafe radio. En elke avond na de wedstrijden van 23:00 tot 00:30.

Yoursaferadio is te ontvangen in heel Nederland op FM, DAB+ en via Yoursaferadio.nl. 

Alle afleveringen zijn tevens als podcast beschikbaar. 

10 Comments

  1. Even iets anders, breaking news

    Ik hoor nu net dat Morad El Quakilli per direct weg is op NPO Radio 2…….Dit omdat hij dit weekend aan de desk stond bij RTL Boulevard……Waar zijn ze toch mee bezig, dit is de vierde al die in korte tijd Radio 2 verlaat.

    • De beste man hield zich niet aan de exclusiviteitsclausule die in zijn contract met VARA/BNN stond. Dat is contractbreuk. Als daar ontslag op staande voet als sanctie op staat, dan heeft VARA/BNN het volste recht om ‘m eruit te gooien.

      Hieraan wel de opmerking toegevoegd dat, als een leidinggevende zogenaamd een oogje toekneep voor een televisieoptreden en dan ineens ontslag volgt mogelijk een politiek spelletje is gespeeld. Dat maakten wij wel vaker mee in Hilverdorp. Dat is geen nieuws.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*