Gezamenlijke IT-opleiding NEP en MBO Hilversum

NEP (The Netherlands), voorheen DutchView Infostrada, en MBO College Hilversum beginnen een specialisatie Mediatechnologie. Deze opleiding is specifiek gericht op de combinatie IT en video. Dankzij de elkaar snel opvolgende ontwikkelingen en innovaties op deze gebieden, is er een nieuwe generatie IT-specialisten nodig. Deze samenwerking stimuleert verdere groei van de industrie, aldus NEP.

Het hoofdkantoor van NEP bevindt zich op het Media Park in Hilversum. De opleiding duurt drie jaar. De lessen worden o.a. gegeven op de leslocatie van het MBO College, Studio 6 op het Media Park en in de kantoren van NEP. De bedoeling is dat er een nauwe band met de techniek, het bedrijf en toekomstige collega’s zal ontstaan. 

Op donderdag 14 januari organiseert MBO College Hilversum een open dag. NEP (The Netherlands) is daarbij aanwezig met een registratiewagen (OBV), een groot LED-scherm van Faber AV, ook onderdeel van NEP, en alle bijbehorende technieken.

Op woensdag 17 februari organiseren MBO College Hilversum en NEP een kennismakingsmiddag op het Media Park, waarbij geïnteresseerde jongeren een kijkje kunnen nemen achter de schermen in de studio’s, postproductiefaciliteiten en technologie-hub van NEP. Website: www.ikkiesmedia.nl
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*