Furieuze reacties op mediaoptreden Sander Dekker

Vrijdagavond was staatssecretaris Sander Dekker te gast bij DWD, waarbij naar zijn ideale tv-programma’s gevraagd (zie hier).  Diverse omroepmedewerkers hebben dit weekend op Twitter negatief op zijn ’tv-performance’ gereageerd. 

Cornald Maas (AVROTROS) Het erge is niet eens dat Sander Dekker geen @npo kijkt. Het erge is dat hij dat met een schaamteloze grijns vertelt #dwdd

Joost Blokzijl (AVROTROS): Sander Dekker door het ijs in DWDD. En dan is zijn voorlichter nog wel een voormalige NPO’er.

Margriet Vroomans (KRO): Met welk idee zou stas @MinOCW @SanderDekker nou toch vanavond bij #dwdd zijn gaan zitten?

Paul de Leeuw (VARA): Zorgwekkender vind ik het feit dat @SanderDekker niet echt iet zinnigs heeft gezegd over #npo.Ik denk dat hij niet van televisie houdt

Jean Paul Rison (RTL MCN): Ondertussen is staatssecretaris Sander Dekker keihard af aan het gaan bij #dwdd. Hoe je jezelf kapot kan maken in 10 minuten.

Jan Slagter (Omroep Max): Wederom een niet al te best tv-optreden van @SanderDekker Kijkt bijna niet naar programma’s van de Publieke Omroep, maar heeft wel een uigesproken mening over de programma’s van de Publieke Omroep #merkwaardig. Wie adviseert die man?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*