Frits Sissing presenteert jubileumeditie Musical Awards

 Het Musical Awards Gala vindt dit jaar voor de 20e keer plaats en dit wordt feestelijk gevierd op donderdag 28 april in RTM Stage, de grote theaterzaal van Rotterdam Ahoy. Na twee jaar afwezigheid keert het gala terug met een speciale jubileumeditie ’20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show’. Tijdens deze extra bijzondere live show blikt musical connaisseur Frits Sissing, als gastheer van de avond, terug op de afgelopen edities van het gala. Er zijn unieke optredens te zien die speciaal voor dit jubileumgala zijn gemaakt en uiteraard worden de Musical Awards voor het huidige theaterseizoen uitgereikt.

Sissing verheugt zich om deze speciale jubileumeditie te presenteren:
“Een jubileumeditie moet groots gevierd worden. Hoe bijzonder is het dat we daarom weer terugkeren naar Rotterdam, waar het ooit begon. Nu de theaters weer open zijn en het Nederlandse publiek weer kan genieten van de grote diversiteit aan musicals, zetten we tijdens 20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show het genre uitgebreid in het zonnetje. Glitter en glamour, het wordt een feestelijke editie. Ik kijk er zeer naar uit”.

Geschiedenis van de Musical Awards 
De Musical Awards werden in 2000 voor het eerst in het leven geroepen door de Stichting Musical Awards met als doel jaarlijks een aantal prijzen toe te kennen aan personen die in het desbetreffende theaterseizoen een buitengewone prestatie hebben geleverd in een musical. De AVRO zond de registratie van het glamour event zes keer uit, van 2005 tot en met 2010. Van 2015 tot en met 2020 is het gala vervolgens uitgezonden door AVROTROS.

Voor meer informatie over ‘20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show ga naar: www.avrotros.nl/musicalawards
 ‘20 Jaar Musical Awards – The Greatest Show’ is op donderdag 28 april te zien bij AVROTROS om 20.35 uur op NPO 1

2 Comments

  1. Wat knap om als er niets is gebeurd, qua musical, toch een gala te presenteren. Dan over de afgelopen 20 jaar…
    Tip: Zo kan je overal weer een programma van maken. 20 jaar songfestival, 20 jaar top 40, 20 jaar oudejaarsconference, 20 jaar sportman van het jaar, enz enz enz…
    Ik zie er nu al tegenop dat iemand in Hilversum dit een goed idee vindt…

    • Pas maar op! Voor je het weet krijgt éne John weer een ‘briljant’ idee en zitten we weer maanden met één of ander vaag familielid opgescheept.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*