Frank ter Weeme aangesteld als nieuwe CFO van NEP The Netherlands 

Frank ter Weeme (47) is aangesteld als nieuwe CFO van NEP The Netherlands. Hij start uiterlijk per 1 juli in deze rol en volgt daarmee Remko Blankestein op die NEP na 2 jaar gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging. 

Frank heeft ruime ervaring in de media- en reclamewereld. Zo was hij voorheen werkzaam als Finance Director bij reclamebureau 72andSunny en daarvoor als CFO bij MediaMonks. Verder heeft hij verschillende financiële en leidinggevende rollen vervuld bij onder andere ReachLocal Europe, Young & Rubicam Group en McCann Worldgroup. 

Ter Weeme: “Ik heb een achtergrond in de internationale marketing en advertising wereld, maar zeker ook een grote affiniteit voor de media industrie. Ik denk dat mijn financiële expertise en ervaring met het ontwikkelen en implementeren van strategische plannen goed aansluiten bij waar NEP op dit moment behoefte aan heeft in deze dynamische markt. Ik verheug me erop om deze nieuwe uitdaging met beide handen aan te pakken en een bijdrage te leveren aan het verder toekomstbestendig maken van deze innovatieve en mooie organisatie.”

Van Westerloo: “We zijn als managementteam erg blij met de aanstelling van Frank. Frank heeft jarenlange ervaring in diverse functies bij internationale organisaties, die zich in een net zo snel veranderende en steeds complexer wordende markt bevinden als NEP. Hij weet precies wat nodig is qua structuur en financieel management voor bedrijven die zich bevinden in een dynamisch speelveld, zowel op de lange als op de korte termijn. Met Frank als aanwinst binnen ons management team bouwen we door aan een sterker bedrijf dat nog beter kan inspelen op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*