Formule 1-kijkopties in Nederland worden beperkter en duurder

In Nederland wordt het voor Formule 1-fans steeds lastiger en duurder om hun favoriete sport te volgen. F1 TV Pro, een van de twee officiële platformen om Formule 1 te kijken, heeft de optie voor een voordelig jaarabonnement verwijderd. Voortaan kunnen fans alleen kiezen voor een maandelijks abonnement of het minder uitgebreide F1 TV Acces, dat geen live races en onboardcamera’s biedt. Dat meldt nieuwswebsite Motorsport.com

De prijs van een maandelijks abonnement op F1 TV Pro is gestegen naar €11,90, wat op jaarbasis neerkomt op €142,80. Dit is een aanzienlijke verhoging vergeleken met het vroegere jaarabonnement dat €95 kostte. Tegelijkertijd heeft Viaplay, de andere officiële uitzendpartner, de samenwerking met Formula One Management (FOM) versterkt en kondigde prijsverhogingen aan. Vanaf 22 mei zal een maandelijks opzegbaar Viaplay-abonnement €17,99 kosten, terwijl ook hun jaarabonnement binnenkort niet meer beschikbaar zal zijn.

Viaplay biedt momenteel nog 20% korting op het jaarabonnement, waardoor de maandprijs uitkomt op €12,79. Dit maakt het Viaplay-jaarabonnement uiteindelijk slechts 89 cent duurder per maand dan F1 TV Pro’s maandabonnement. De wijzigingen in abonnementsopties en prijsstijgingen zorgen voor een aanzienlijke impact op hoe Nederlandse fans de Formule 1 kunnen volgen en tegen welke kosten. Fans worden aangemoedigd om de huidige aanbiedingen goed te bekijken voordat deze veranderen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*