CEO René Delwel vertrekt bij EMG

Facilitair bedrijf EMG Nederland laat weten dat CEO René Delwel heeft besloten om EMG te verlaten en het stokje over te dragen aan Bart De Maeyer, de huidige CFO van EMG België. De Maeyer zal per 1 maart starten en de komende maanden door Delwel worden geïntroduceerd bij medewerkers, klanten en andere stakeholders.  

René Delwel is sinds 2010 CEO van EMG Nederland en leidde het bedrijf onder andere door de coronacrisis én de re-branding naar EMG. Onder zijn leiderschap groeide het bedrijf naar 500 medewerkers en werden talloze projecten uitgevoerd voor alle Nederlandse zenders en producenten. Hij speelde een cruciale rol in de vorming van de huidige EMG-groep die recent fuseerde met Gravity Media.  

Shaun Gregory, Global CEO van EMG / Gravity Media: ”René is een drijvende kracht geweest achter ons succes en heeft op grandioze wijze bijgedragen aan de groei van EMG en aan de positieve cultuur die we als EMG hebben ontwikkeld. Zijn leiderschap, visie en toewijding hebben een onuitwisbare stempel gedrukt op onze organisatie, zowel in Nederland als binnen onze groep en we zullen hem erg missen. Ik wil hem enorm bedanken voor zijn inzet, inzichten en bijdrage. Tegelijkertijd ben ik blij te kunnen aankondigen dat René de komende maanden actief zal blijven en zijn tijd zal besteden aan het introduceren van Bart De Maeyer als zijn opvolger. “ 

Rene Delwel: “De recente fusie met Gravity Media en de daarmee gepaarde veranderingen op holdingniveau waren voor mij een goede aanleiding om de keuze te maken na 14 jaar het stokje over te dragen aan een opvolger die ik zelf kon voordragen: Bart De Maeyer. Ik ken Bart al zeer lang en in de afgelopen jaren heeft hij, zowel binnen EMG België als op niveau van de groep, steeds meer verantwoordelijkheid gekregen in operationele projecten en commerciële onderhandelingen. Ik vind deze volgende stap als CEO van EMG Nederland zeer passend voor Bart en heb het volste vertrouwen dat hij het bedrijf succesvol door een nieuwe fase zal leiden. “ 

Bart De Maeyer is sinds 2006 werkzaam voor EMG, momenteel als CFO van EMG België. Naast zijn nieuwe rol als CEO van EMG Nederland zal De Maeyer plaatsnemen in het Executive Leadership Team van EMG / Gravity als Regio CEO waarin hij EMG Nederland, EMG België en EMG Duitsland zal vertegenwoordigen.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*