Finance Manager

Voor een media- en entertainmentbedrijf in ’t Gooi, zoeken wij een fulltime, ervaren financieel talent, die mede leiding gaat geven aan de administratie van dit prachtige bedrijf. Je houdt financieel overzicht, bewaakt budgetten, controleert de diverse administraties, bundelt deze en adviseert de directie.
 

Bedrijf
Dit veelzijdige media- en entertainmentbedrijf houdt zich bezig met de exploitatie van muziekrechten, de nationale en internationale administratie van copyrights, het uitgeven en distribueren van (dance)muziek in binnen- en buitenland & de productie, distributie en marketing van  cd’s en dvd’s. Het bedrijf hecht veel waarde aan loyaliteit en integriteit van de werknemers en zorgt goed voor zijn mensen. Naast een werkelijk prachtige werklocatie zijn er volop mogelijkheden om door te groeien. Dit gerenommeerde bedrijf staat uitstekend bekend, zowel in de regio als in de entertainmentbranche. Het maakt jaar in jaar uit een gezonde omzet en winst.
 

Functie-eisen
Wij vragen een enthousiaste en energieke ondernemende finance manager met uitstekende contactuele en leidinggevende vaardigheden, zowel met de relaties als met de directie, het management en de werkvloer. Iemand die overzicht houdt en prioriteiten kan stellen. Een centraal figuur met een hands-on mentaliteit en een brede belangstelling voor media en entertainment. Opleiding op HEAO-BE niveau of equivalent met minimaal circa tien jaar gelijkwaardige werkervaring, liefst in het muziekuitgeversvak. We zoeken naar iemand met een duidelijke media-CV; affiniteit en veel ervaring met royalties. Daarnaast vloeiende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engels taal. Heb je tot slot ervaring in het werken met Navision, dan ben jij de ideale kandidaat.De ideale kandidaat heeft een aantal jaar ervaring en wordt verantwoordelijk voor:

  • overkoepeling alle administratieve, financiële en fiscale zaken van de werkmaatschappijen
  • de holding administratie
  • maandelijkse rapportages van alle werkmaatschappijen
  • BTW aangiften van de fiscale eenheid
  • tevens fungeer je als aanspreekpunt voor de externe accountants

Vooruitzichten
Deze veelzijdige functie biedt volop groeiperspectieven voor de juiste kandidaat. Een uitstekend salaris is part of the deal.

Kijk voor meer informatie op de website van Born4Jobs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*