Filmen, radiomaken en DJ spelen

Schoolkinderen die tijdens de vakantie een paar dagen aan de slag kunnen met film, radio en muziek. Dat is de gedachte achter de eerste Schoolstudio Mediagen in de herfstvakantie op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 oktober.

 

Het programma voor de 3 dagen is inmiddels bekend. Dinsdag wordt de filmdag, waarop de kinderen korte filmpjes kunnen maken. Dat kan een televisiereclame zijn, een minidocumentaire of een korte speelfilm met effecten. Samen met de kinderen wordt een script bedacht en ze krijgen allerlei uitvoerende taken.

Radiodag
Op woensdag staat de radiodag gepland, waarop ze een eigen radioprogramma gaan maken. Presenteren, live verslaggeving en interviewen behoren tot de onderdelen. Ook gaan ze een hoorspel opnemen. En op donderdag staat tenslotte de popmuziek centraal. Ze gaan een eigen popsong schrijven en leren als DJ muziek te maken en te mixen.

Na afloop krijgen de deelnemers de opnames mee naar huis. De mediadagen zijn geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar. De kosten  zijn 50 euro per kind per dag, inclusief lunch, tussendoortjes en drinken.

Tijdig bericht
Verdere informatie via info@schoolstudio.nl met vermelding van de volledige naam en leeftijd/geboortedatum van het kind en een mailadres en telefoonnummer van de ouder of verzorger. De organisatie zegt tijdig bericht te geven als de Schoolstudio Mediadagen wegens te weinig belangstelling niet doorgaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*