Ferry Maat’s Soulshow terug op de radio

Vandaag start Soulshow Radio, het internetstation met muziek uit het legendarische  radioprogramma van dj Ferry Maat. Soulshow Radio draait de hits uit de gloriejaren (’70s/80’s) van de soul, aangevuld met tracks die ervoor zorgden dat de Soulshow het best beluisterde avondprogramma van de Nederlandse radio werd. Een swingende mix van onder meer Earth Wind & Fire, Chic en Luther Vandross. 

Uiteraard is Ferry Maat zelf ook te horen op Soulshow Radio. Op de traditionele donderdagavond praten hij en soulkenner Guyon da Silva Solis de luisteraar om 21:00 bij over nieuwe ontdekkingen. De luisteraar zal naast de befaamde tune ook het Jingle Item en BVD-mixen terughoren in de nieuwe Soulshow.

Op andere dagen zendt Soulshow Radio om 21:00 een oude Soulshow uit. Veel oude shows zijn bewaard gebleven en de afgelopen jaren digitaal geremasterd en klaargemaakt voor uitzending. Het resultaat is verbluffend en biedt de luisteraar een trip down memory lane. Vol met de ‘classy’ muziek uit eind jaren 70, eerste helft jaren 80 en de nu typische ‘oh ja-plaatjes’. Ook terug: de Soft Soulshow. Elke avond om 23:00 spoelen de beste ballads aan op het traditionele keienstrandje. Een heerlijke manier om de dag af te sluiten. De Soft Soulshow is er ook op zondagmorgen. Vanaf 9:00 is het heerlijk wakker worden of bijkomen na een heftige stapavond.

De liefhebbers van obscure en vergeten tracks komen ook aan hun trekken op Soulshow Radio. Elke dag begint om middernacht met And Out Come The Freaks waarin de bijzondere soulliedjes een plek krijgen. Waar hoor je namelijk nog Larry Graham of The L.A. Boppers?

Kortom: Ferry Maat is trots zijn nieuwe soulkindje te presenteren. Na 40 jaar zijn passie via de traditionele radio te hebben gedeeld, is Soulshow Radio vanaf nu online te beluisteren via www.soulshow.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*