Column Erik de Zwart: ‘Een raadsel met wie George Michael seks wilde’

Een weekendje weg naar Londen is altijd leuk. Je geeft te veel geld uit aan zaken waar je normaal gesproken nog niet de helft voor zou uittrekken, maar het blijft een enerverende stad. En een cultureel middelpunt.

Alle grote Engelse sterren zijn er wel ergens in een obscuur clubje begonnen met optreden. Sommige artiesten zijn inmiddels zelf verworden tot een musical, zoals The Beatles. Ergens in de jaren 80 was ik voor een paar dagen in deze metropool, samen met een vriendje uit de platenwereld. En uiteraard deden wij wat alle toeristen doen: shoppen en wat bezienswaardigheden bekijken. ’s Avonds lekker uit eten en daarna naar een club. Nu had de platenbons wel een aardig idee waar de echte sterren uithingen toentertijd.

Zo kwamen we in een klein etablissement terecht, waarbij vergeleken menig Amsterdamse kroeg nog de Royal Albert Hall was. Maar wie zat daar alleen aan de bar? Lenny Kravitz! We maakten een praatje en niet lang daarna vloog de deur open en kwam er een viertal prachtige dames binnen. Met in hun kielzog George Michael. Die was nog niet uit de kast toen en stond volop in de belangstelling met zijn hit I Want Your Sex, nummer 1 in 1987. Nee, wiens seks hij dan wilde, was me die avond toch nog echt een raadsel.

Eriks Hitdossier verschijnt wekelijks in Veronica Magazine

Videoclip: George Michael- I want your sex

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*