Ferry Doedens naast PowNed ook aan de slag voor RTL

Ferry Doedens pakt naast Powned wederom tv klus voor RTL4. Ditmaal vormt die samen met voormalig sidekick Rad van Fortuin Stephanie Tency een nieuw duo en komt daarmee terug op de zender.

Een nieuw presentatieduo is geboren. Acteur, zanger en presentator Ferry Doedens en voormalig Miss Nederland en sidekick van ‘Rad van Fortuin’ Stephanie Tency gaan samen een reisprogramma maken over Curaçao met als titel ‘Williwood op Wielen’. Begin mei reizen ze af naar het Caribische eiland om daar filmopnames te maken. Het televisie programma zal vanaf 23 oktober te zien zijn en exclusief op RTL4.

Met een opvallende gekleurde Williwood wagen maken ze een road trip over het eiland. Curaçao is een geliefde vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Ferry Doedens en Stephanie Tency willen weten hoe het voor Nederlanders is om op het eiland te wonen en te ondernemen. De kijker word meegenomen naar alle toffe plekken op Curaçao waar je als vakantieganger naartoe moet gaan. Ze laten je de beste resorts zien, bezoeken de restaurants waar je het lekkerste kunt eten en ontdekken de leukste bezienswaardigheden.

Met dit programma willen zij mensen laten meegenieten van heerlijke vakantiebeelden. De wereld staat al een tijdje stil en veel mensen zijn inmiddels ruim een jaar niet op vakantie geweest en staan te popelen om hun koffer weer eens te pakken en naar het buitenland te vliegen. Wij willen de kijker alvast laten voor-genieten van wat komen gaat, een normale wereld waarin we hopelijk snel weer mogen reizen.

‘Al enige tijd waren wij op zoek naar een sprankelende presentator voor dit nieuwe reisprogramma op RTL4. Een aantal weken terug zagen wij Ferry zijn optreden tijdens Eva Jinek, zo kwetsbaar, mooi en oprecht toen dacht ik: JA dit is hem! Ik pakte direct mijn telefoon en belde Ferry op. We kennen elkaar al enkele jaren en hebben beide veel positive energy om mooie televisie te maken. Dat is dan ook precies wat wij zochten. Daarnaast heeft Ferry de looks en het talent en hoort hij gewoon op RTL4′, aldus Stephanie. 

Op zijn beurt is Doedens heel erg blij met deze presentatieklus. Ferry: ‘Naast acteren en zingen is presenteren altijd één van mijn passies geweest. Ik ben enorm blij dat Stephanie mij heeft gevraagd dit programma samen met haar te gaan presenteren en heb er enorm veel zin in. Ik kan niet wachten om binnenkort af te reizen naar Curaçao.’

‘Williwood op Wielen’ wordt vanaf 23 oktober uitgezonden op RTL4 op de vooravond vanaf 17:00 uur en wordt op de zondagochtend herhaald.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*