Femke de Veer wordt Manager Zendercommunicatie RTL Nederland

Femke de Veer (35) wordt vanaf 1 april 2015 Manager Zendercommunicatie bij RTL Nederland. Momenteel werkt zij als PR Directeur en woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties, waar zij veertien jaar in dienst is.

In haar nieuwe functie zal De Veer eindverantwoordelijk zijn voor de overkoepelende zendercommunicatie van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8.  De bedoeling is dat zij een overkoepelende communicatiestrategie voor de zenders gaat uitrollen en twee aparte zendercommunicatieteams gaat samenvoegen.

De Veer rapporteert aan Sven Sauvé, COO van RTL Nederland, die geen vreemde voor haar is. “Ik heb vaak het genoegen gehad met Femke de Veer samen te werken in gezamenlijke projecten met Joop van den Ende Theaterproducties. In de loop van de jaren heb ik haar leren kennen als een daadkrachtige manager en een allround communicatie professional”, aldus Sauvée. “Ze is zeer ervaren in het breed in de markt zetten van merken en hoe deze door te vertalen naar alle platformen. We zijn ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om een goede overkoepelende communicatiestrategie neer te zetten voor onze zenders en programma’s.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*