FD lanceert podcastserie over Gerard Sanderink

Het Financieele Dagblad lanceert vandaag de nieuwe podcastserie ‘Achter Gesloten Deuren’. In de eerste reeks staat Gerard Sanderink centraal. Hoe kon de Twentse ondernemer die jarenlang onverstoord bouwde aan een imperium van 15.000 medewerkers betrokken raken bij een reeks conflicten waarin ook zijn bedrijven Strukton en Centric werden meegesleept?

In drie afleveringen nemen host Paulien Sewuster en verschillende gasten de luisteraar mee in de gebeurtenissen die leidden tot talloze rechtszaken, een uit de hand gelopen beslaglegging, Kamervragen en het opstappen van De Nederlandsche Bank als klant.

De podcast geeft een nauwkeurige reconstructie van wat zich voordeed achter gesloten deuren. Aan het woord komen FD-verslaggevers Joris Polman en Stijn van Gils, BNR-presentator Herbert Blankestijn, Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt en Paul Tjiam, advocaat van ex-vriendin Brigitte van Egten.

Het eerste seizoen van ‘Achter Gesloten Deuren’ is vanaf donderdag 28 april gratis te beluisteren via de bekende podcastkanalen. Voor meer informatie over de afleveringen, de hoofdrolspelers andere achtergronden zie https://fd.nl/sanderink.

Lara Ankersmit, adjunct-hoofdredacteur digitaal van het FD: ‘Naast de dagelijkse FD-podcast Dagkoers is deze podcast over Sanderink onze eerste podcastserie. Dit was meteen een heel mooi project en deze serie smaakt naar meer. In de loop van dit jaar komen we dan ook met meer podcastseries vanaf de FD-redactie.’ONLINE RADIO AWARDS 2022

Het publiek kan weer stemmen op hun favoriete online radiostation, presentator en podcast voor de Online Radio Awards 2022. De prijzen voor de beste online radio- en podcastmakers van Nederland worden donderdag 19 mei 2022 uitgereikt tijdens de Online Radio Day vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Mediastad Hilversum. Kijk voor meer informatie op onlineradioawards.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*