Fanny Bod Hoofd Communicatie bij CvdM

Sinds 15 juni 2016 is Fanny Bod als Hoofd Communicatie werkzaam bij het Commissariaat voor de Media. Haar belangrijkste opdracht wordt het opstellen van een nieuwe communicatiestrategie voor het Commissariaat, voortvloeiend uit de missie, visie en ambities van de organisatie.

Voor haar komst naar het Commissariaat was zij werkzaam als Hoofd Corporate Communicatie van de Sociale Verzekeringsbank. Ook brengt zij meer dan een decennium woordvoerderservaring mee, onder meer voor UWV, toenmalig staatssecretaris Rick van der Ploeg en de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Zij ziet het als haar belangrijkste opdracht om met communicatie nog meer bij te dragen aan de toezichtsstrategie van het Commissariaat. Hoe kun je de (social) media inzetten voor het vergroten van je effectiviteit? Hoe benut je als toezichthouder de kansen van communicatie voor goed toezicht? Ook ziet zij een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de corporate communicatie van het Commissariaat, zodat nog duidelijker wordt waar het Commissariaat voor staat en voor gaat.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*