Eurosport lanceert VR app

Met de  ‘Eurosport VR’  app kunnen sportliefhebbers diverse topsporten  van binnenuit beleven.

De lancering valt samen met Roland Garros en gedurende het toernooi zijn via de app elke dag highlights in virtual reality te zien.

Eurosport VR wil fans dichter bij de actie brengen. Zo bestaat de Eurosport’s VR coverage tijdens Roland Garros uit onder meer ‘shots of the day’, exclusieve VR behind-the-scenes beelden (gezien vanuit het perspectief van de beste tennissers ter wereld) en 360° beelden vanaf de tribune en van exclusieve interviews met spelers.

Peter Hutton, CEO van Eurosport: “We zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om de sportliefhebber nóg dichter bij de sport te krijgen. Om hen die sport nóg intenser te laten beleven. De reacties op onze eerste VR film, met Bode Miller, waren al overweldigend. We zijn dus heel benieuwd naar wat nu de tennisfans er van vinden.”

Eurosport VR is beschikbaar voor iOS, Android en Oculus devices. Alle video’s kunnen worden bekeken met VR brillen als de Samsung Gear VR of oplossingen als de Google Cardboard. De app is te downloaden via de App Store (voor iOS, klik hier) en Google Play (voor Android, klik hier). 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*